دوستی ها، عکس بازیگران، فال روزانه، اخبار جنجالی، آموزش مسائل زناشویی

کنترل ديابت با کاهش مصرف گوشت

 آرزو
 ۱۰ آبان ۱۳۹۷
 1 views
 بدون دیدگاه

  • کنترل ديابت با کاهش مصرف گوشت

    خبرگزاري آريا – محققان معتقدند: کاهش مصرف گوشت مي‌تواند در کنترل علائم ديابت موثر باشد.
    به گزارش خبرگزاري آريا از ايسنا، محققان آمريکايي بار ديگر در تاييد خواص رژيم‌هاي غذايي گياهي براي سلامت، اظهار داشتند: در مبتلايان به ديابت کاهش مصرف گوشت مي‌تواند به کنترل گلوکز خون و حفظ سلامتي کمک کند.
    ديابت نوع دو از جمله بيماري‌هايي است که مي‌توان تاثيرات منفي ناشي از آن را با مصرف دارو و تغيير در سبک زندگي تا حدودي تعديل کرد. هرچند بدون کنترل صحيح پيامدهاي جدي متوجه بيمار مي‌شود. به طور مثال، ديابت خطر بيماري قلبي، نارسايي کليوي و از دست دادن قدرت بينايي را افزايش مي‌دهد.
    ديابت علاوه بر تاثيرات روي سلامت جسم مي‌تواند با پيامدهاي جدي رواني نيز همراه باشد. خطر ابتلا به افسردگي در ميان مبتلايان به ديابت نوع دو، تقريبا دو برابر بيش از عموم مردم است.
    در اين بررسي، گروهي از محققان به منظور فهم تاثير کاهش مصرف فرآورده‌هاي گوشتي در کنترل گلوکز خون و بهبود وضعيت جسمي به تحليل اطلاعات بدست آمده در مطالعات موجود پرداختند.
    شواهد علمي وجود دارد که نشان مي‌دهد مصرف مقدار قابل توجهي از گوشت قرمز خطر ابتلا به ديابت نوع دو را افزايش مي‌دهد. همچنين، رژيم‌هاي غذايي سرشار از سبزيجات، ميوه‌ها، خشکبار و دانه‌ها که حاوي مقدار کمي از گوشت هستند مي‌توانند خطر ابتلا به اين بيماري را کاهش دهند. درنتيجه، به گفته محققان، رژيم غذايي گياهي مي‌تواند بهترين گزينه در پيشگيري و کنترل ديابت باشد.

برچسب ها

ارسال دیدگاه