دوستی ها، عکس بازیگران، فال روزانه، اخبار جنجالی، آموزش مسائل زناشویی

مواد غذايي ارگانيک و کاهش خطر سرطان

 آرزو
 ۴ آبان ۱۳۹۷
 1 views
 بدون دیدگاه

  • مواد غذايي ارگانيک و کاهش خطر سرطان

    خبرگزاري آريا – متخصصان تغذيه و سلامت بر اساس نتايج يک مطالعه جديد تاکيد دارند که مصرف غذاهاي ارگانيک خطر ابتلا به سرطان را کاهش مي‌دهد.
    به گزارش خبرگزاري آريا از ايسنا، طبق مطالعه اخير به طور خاص افرادي که اغلب مواد غذايي ارگانيک مصرف مي‌کنند، نسبت به افرادي که هرگز يا به ندرت از اين مواد غذايي استفاده مي‌کنند، احتمال کمتري براي ابتلا به سرطان پستان پس از يائسگي و سرطان خون نوع لنفوم غير هاجکين دارند.
    يک تيم پزشکي فرانسوي در همين رابطه رژيم غذايي نزديک به ۶۹ هزار بزرگسال را بررسي کردند. داوطلبان اين مطالعه که اغلب زناني با ميانگين سني ۴۰ سال بودند بر اساس ميزان مصرف محصولات ارگانيک از جمله ميوه ها و سبزيجات، گوشت و ماهي، غذاهاي آماده، روغن‌هاي گياهي و ادويه جات، مکمل‌هاي غذايي و ساير محصولات به چهار گروه تقسيم شدند.
    نتايج مطالعه نشان داد افرادي که بيشترين ميزان مصرف غذاهاي ارگانيک را داشتند ۲۵ درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان داشته و به طور خاص اين افراد ۷۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون لنفوم غير هاجکين و ۲۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان پس از يائسگي بودند.
    اين کاهش خطر ابتلا به سرطان حتي در افرادي که به ميزان کمتري غذاهاي ارگانيک مصرف مي‌کردند، مشاهده شد.
    به گزارش سي ان ان، متخصصان توضيحي احتمالي براي رابطه منفي بين مصرف مواد غذايي ارگانيک و خطر ابتلا به سرطان مطرح مي‌کنند و کاهش آلودگي‌هاي موجود در غذاهاي ارگانيک را علت اين رابطه مي دانند.
    از همين رو در صورتي که اين يافته ها تاييد شود، ترويج مصرف مواد غذايي ارگانيک در عموم مردم مي‌توانند راهبردي پيشگيرانه در برابر سرطان باشد.
    به گفته محققان اکثر افرادي که در حوزه کشاورزي هم مشغول به کار نيستند به واسطه غذاها در معرض آفت کش ها قرار مي‌گيرند.

برچسب ها

ارسال دیدگاه