دوستی ها، عکس بازیگران، فال روزانه، اخبار جنجالی، آموزش مسائل زناشویی

آب يخ زده در بطري پلاستيکي سرطان زا است

 آرزو
 ۱۸ مرداد ۱۳۹۷
 1 views
 بدون دیدگاه

  • آب يخ زده در بطري پلاستيکي سرطان زا است

    خبرگزاري آريا – عضو انجمن تغذيه ايران گفت: بطري هاي پلاستيکي در سرماي زياد واکنش مي دهند و همين مساله سبب سرطان زا شدن آب هاي يخ زده در اين بطري ها مي شود.
    به گزارش خبرگزاري آريا ، مجيد حاجي فرجي روز پنجشنبه در گفتگو با ايرنا اظهار داشت: يخ زدن آب درون بطري موجب ايجاد ترکيبات سرطانزا مي شود و نبايد درجه خنک کردن بطري تا ميزان يخ زدن آب داخل آن کاهش يابد.
    عضو انجمن تغذيه ايران تاکيد کرد: بطري هاي پلاستيکي براي خنک کردن و يخ بستن آب معمولي نبايد استفاده شود و از نگهداري موادي که خواص اسيدي يا بازي دارند مانند آبغوره، آبليمو و سرکه در اين گونه بطري ها بايد پرهيز شود؛ زيرا اين مواد با ديواره بطري واکنش هايي مي دهند که براي سلامت افراد ايجاد مشکل مي کنند.
    حاجي فرجي ادامه داد: آب سالم و بهداشتي، بهترين نوشيدني براي رفع تشنگي و تامين کننده نياز بدن براي انجام سوخت و ساز طبيعي مواد است که به تعادل مواد در بدن کمک مي کند اما آب هاي يخ زده در بطري هاي پلاستيکي به مرور زمان سبب بروز سرطان مي شود.
    زمان نگهداري موادغذايي فريزشده بايد کوتاه باشد
    عضو انجمن تغذيه ايران با بيان اينکه مصرف مواد غذايي فريز شده در ميان ايرانيان افزايش يافته است، افزود: مردم به دليل مشغله هاي کاري و زندگي کمتر فرصت پخت و پز دارند؛ به همين دليل غذاهايي را که قبلا پخته اند يا به صورت آماده تهيه کردند را در داخل فريزر گذاشته و به مرور مصرف مي کنند.
    وي تصريح کرد: برخي افراد نيز موادي مانند سبزيجات و صيفي جات را پخته و به مدت طولاني در داخل فريزر نگهداري مي کنند؛ اين در حالي است که با نگهداري اين مواد به مدت طولاني، عناصر و مواد مغذي آنها از بين مي رود و بايد در کوتاهترين زمان مصرف شود.
    استاد دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي گفت: سبزيجات و صيفي جات پس از چيده شدن، تحت تاثير تغييرات شيميايي قرار مي‌‌گيرند که در نهايت موجب فساد و از بين رفتن آنها مي‌‌شود. رنگ، مواد مغذي و طعم مواد غذايي تحت تاثير آنزيم‌هاي موجود در آنها به مرور زمان تغيير مي‌‌کند.
    حاجي فرجي افزود: زمان نگهداري انواع گوشت در فريزر سه ماه و سبزيجات و صيفي جات تا دو ماه است و لبنيات نبايد هرگز فريز شوند.

برچسب ها

ارسال دیدگاه